Friday, November 6, 2009

what thing i do in school in tamil.

  • திட் எ ஸ்பெல்லிங் டெஸ்ட்
  • did spelling test
  • மாடே போப்ப்ய்ஸ்
  • made poppys
  • மாடே எ மப்
  • made a map
  • வெண்ட் அவுட் டு பலி
  • went out to play
  • திட் எ பாத்டேரன் டெஸ்ட்
  • did pattern test
  • வனத் உப ச்டைர்ஸ்
  • went up stairs
  • ரேஅது புக்ஸ்
  • read books
  • ஹெல்ப் டீசெர்ஸ்
  • help teachers
  • லேஅர்நேது அபௌட் ரேமேப்ரன்சே டே
  • learend about remeberance day
  • ப்லஎது
  • played
  • pலஎது த்
  • played tag
  • ரன் அறௌந்து
  • run around
  • பலி கேட்ச்
  • play catch
  • திட் எ டெஸ்ட் அபௌட் ஏற் அண்ட் வாட்டர்
  • did a test about air and water

1 comment: